Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ

Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΣΗΜΕΡΑ: «Οι σοσιαλδημοκράτες της Γερμανίας έκαναν αριστερή στροφή ψηφίζοντας υπέρ της επιβράδυνσης των φιλόδοξων οικονομικών μεταρρυθμίσεων, της εισαγωγής ανώτατου ορίου ταχύτητας 130 χλμ στους αυτοκινητοδρόμους και έθεσαν βέτο στη γρήγορη ιδιωτικοποίηση των ομοσπονδιακών σιδηροδρόμων» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο «ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ» ΣΗΜΕΡΑ: «Κακά τα ψέματα, ο ελευθερωμένος και ανοιχτός κόσμος κερδίζει από την άνοδο του εμπορίου και την κίνηση των κεφαλαίων. Οι μεγάλοι είναι αλήθεια ότι πλουτίζουν, αλλά και οι φτωχοί λαοί τη θέση τους βελτιώνουν. Τα ελληνικά οφέλη από αυτή την κίνηση του κόσμου είναι εμφανή. Εφοπλιστές, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, ξενοδόχοι, κατασκευαστές, εξαγωγείς, μεταφορείς, ακόμη και αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικοί των επικοινωνιών, του μάνατζμεντ και των πάσης φύσεως υπηρεσιών βρίσκουν νέες ευκαιρίες» (ο Α. Καρακούσης στο ΒΗΜΑ).

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: «Οταν οι νέοι επιλέγουν ένα επάγγελμα το οποίο θεωρούν ότι θα τους παράσχει ασφάλεια, μειώνουν το επίπεδο του ανταγωνισμού και υποβαθμίζουν τις προοπτικές εκσυγχρονισμού (...) ερώτημα, λοιπόν, γιατί οι Ελληνες σπουδαστές αποφεύγουν κατά πλειοψηφία την "εμπλοκή" σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα εργασίας σε μια περίοδο που υπάρχει σχετική ζήτηση;» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ