Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Συγκέντρωση κτηνοτρόφων στα Χανιά

Στο δρόμο βγήκαν χτες και στα Γιάννενα

Συγκέντρωση, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ - κυβέρνησης θα πραγματοποιήσουν οι κτηνοτρόφοι των Χανίων την Τετάρτη 7 Νοέμβρη, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Κτηνοτρόφων. Θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό «παρών».

Η Επιτροπή Αγώνα, που συγκροτήθηκε μετά τη συνέλευση της 29ης Οκτώβρη, καταγγέλλει τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία του ΔΣ του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, που αρνούνται να μπουν μπροστά στην οργάνωση του αγώνα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του Νομού.

Στα Γιάννενα

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν χτες το πρωί αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού Ιωαννίνων, διεκδικώντας την αύξηση των τιμών του γάλακτος και του κρέατος και την επιδότηση των ζωοτροφών, προκειμένου να καλυφθεί η τεράστια αύξηση στο κόστος παραγωγής μετά την κατακόρυφη άνοδο των τιμών των δημητριακών.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ παρατάσσοντας τα τρακτέρ και στη συνέχεια με πορεία κατέληξαν στην περιφέρεια και στη νομαρχία όπου αντιπροσωπεία των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου επέδωσε το ψήφισμα. Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε και η ΠΑΣΥ, θέτοντας συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων προς διεκδίκηση και δηλώνοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης του αγώνα ενάντια στην πολιτική που προκαλεί τα προβλήματα που υπάρχουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ