Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΕΛΛΑΣ
Σε αγωνιστικό αναβρασμό

Σε συνεχή αγωνιστικό αναβρασμό και περιφερειακές κινητοποιήσεις για το σήμερα και το αύριο του μόχθου τους βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες οι κτηνοτρόφοι του νομού Πέλλας. Οπως τονίζει σε χτεσινή της ανακοίνωση η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κτηνοτρόφων Νομού Πέλλας, η ενωμένη φωνή όλων των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων είναι απαραίτητη για ν' ακουστεί δυνατότερη η κραυγή απόγνωσης η δική τους και των οικογενειών τους.

Για το σκοπό αυτό και για να συντονίσουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα καλούν όλους τους κτηνοτρόφους του νομού σε σύσκεψη στην Εδεσσα, τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη στις 12.00 το μεσημέρι στη Νομαρχία Πέλλας.

Αγωνιστικά θα διεκδικήσουν:

  • Αμεση επιδότηση των ζωοτροφών στο ύψος του 50% των σημερινών τιμών.
  • Εγγυημένες τιμές στο γάλα και το κρέας με βάση το κόστος παραγωγής και το κόστος διαβίωσης των οικογενειών τους.
Κτηνοτρόφοι Εβρου

Σε πρόσφατη συνεδρίαση, η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου Κτηνοτρόφων περιοχής Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας αποφάσισε να συναντηθεί με τον έπαρχο Β. Εβρου για να καταθέσει τη διαμαρτυρία του ενάντια στην πολιτική που τους οδηγεί μέρα με τη μέρα στην καταστροφή. Την Παρασκευή 9 Νοέμβρη το προσωρινό ΔΣ αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη που οργανώνει η ΠΑΣΥ στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ