Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Απορούν

«Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Τόσο βαθιά έχει προχωρήσει η σήψη, τόσο εκτεταμένη είναι η γάγγραινα, που αντιμετωπίζονται όλα με απάθεια νεκρική;» (η απορία του Γ. Τράγκα στη ΧΩΡΑ).

Δε γνωρίζουν τίποτα...

«Τι εννοεί το κομμουνιστικό κόμμα μιλώντας για "ισχυρές πολιτικές πλάτες;"» (η απορία στο κύριο άρθρο στη ΒΡΑΔΥΝΗ).

...ενώ η περιοχή βοά...

«Η περιοχή βοά για τη διάβρωση της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και για πολιτικούς που χάριν των ψήφων επιλέγουν τη συνδιαλλαγή με τους επικεφαλής των εγκληματικών συμμοριών» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

...για τις πολιτικές εμπλοκές

«Αποκαλύπτει το πολεμικό επεισόδιο τύπου σικελικής μαφίας στο οποίο πρωταγωνίστησαν οπλοφόροι του άβατου για την Αστυνομία χωριού Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, ένα πολυδιάστατο ζήτημα εγκλημάτων, παρανομιών και τρόμου που κουκουλώνεται γιατί υπάρχουν έως και πολιτικές εμπλοκές» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Από το...1964;

«Παλαιό - εδώ και δεκαετίες άλυτο - το πρόβλημα του "ελεύθερου" κράτους των Ζωνιανών της Κρήτης (...) επειδή η περιοχή έχει βαρύ ιστορικό, οφείλουν οι αστυνομικοί εγκράτεια και οι εισαγγελείς φυσική παρουσία» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

Ενάντια στον εαυτό της;

«Η έρπουσα ανομία στην κοινωνία δημιουργεί το έδαφος για περισσότερη ανομία. Σ' αυτά τα φαινόμενα η ελληνική πολιτεία πρέπει να απαντήσει άμεσα» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ