Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Η συστράτευση είναι καθήκον!

Διάβημα αύριο, Πέμπτη, στη Βουλή

«Τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και στη ζωή με δικαιώματα! Η συκοφαντία της υποκίνησης, η επιστράτευση εισαγγελέων, αστυνομίας, "αγανακτισμένων γονιών" και δημάρχων ένα πράγμα δείχνει: Πόσο δικαιολογημένες είναι οι κινητοποιήσεις των παιδιών μας. Εχουμε καθήκον να σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό των παιδιών μας».

Εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα των μαθητών, οι Ομοσπονδίες Γονέων Αθήνας - Πειραιά - Αν. Αττικής αναλαμβάνουν δράση. Αύριο, Πέμπτη, οι τρεις Ομοσπονδίες προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή, στις 11 το πρωί, όπου έχουν ήδη ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, τον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα για να κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους.

Αλλη μια πρωτοβουλία που έχουν πάρει οι παραπάνω Ομοσπονδίες είναι το ανοιχτό γράμμα προς τους γονείς, με το οποίο επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι «σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μορφώνονται όλοι οι άνθρωποι. Θέλουμε τα παιδιά μας μέσα από τις σπουδές τους να αποκτούν αληθινή γνώση και πραγματικά εφόδια για το μέλλον τους και όχι ισόβια ημιμάθεια και ψευτοαπασχόληση. Γι' αυτό θα συντονίσουμε τα βήματά μας μαζί τους, για να διεκδικήσουμε την Παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ