Τρίτη 13 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ: Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 18 Δεκέμβρη ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις δικαστικές διώξεις συνδικαλιστών, αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ), που συνεδρίασε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια μέρα, σέρνονται ξανά στο εδώλιο 15 εκλεγμένα στελέχη στα ΔΣ Σωματείων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΠ Κ. Αρτεμίου και ο γγ της ΠΟΕΕΠ Μ. Μπαγτζής.

«ΣΕΞ ΦΟΡΜ»: Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Απασχόλησης προχωρούν οι άνεργοι της ΣΕΞ ΦΟΡΜ σήμερα το πρωί, ζητώντας έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 για καθέναν, μέτρα ουσιαστικής προστασίας κ.ά.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ξεκίνησαν χτες και ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκλογές στο Σωματείο Οικοδόμων στα Γιάννενα. Οι οικοδόμοι ψηφίζουν στο Εργατικό Κέντρο, Τρίτη έως Παρασκευή: 4 μ.μ. - 8.30 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ.-6 μ.μ. Κυριακή: 10 π.μ.- 3 μ.μ.

ΕΥΟΣΜΟΣ: Απλήρωτοι επί 3,5 μήνες, παραμένουν περίπου 90 εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ευόσμου. Ορισμένοι από αυτούς έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από την περασμένη Παρασκευή, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΕΤΑΞΑ»: Τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) και πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία Καραϊσκάκη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Μεταξά». Κύρια αιτία οι τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, η μη χορήγηση επιδομάτων που έχουν δοθεί σε άλλους εργαζόμενους και η μη ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

ΙΚΑ - ΛΑΡΙΣΑ: Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας - κοινοποιείται και προς τον διοικητή του ΙΚΑ - με το οποίο διαμαρτύρονται έντονα για τη μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην κατασκευή ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου του ΙΚΑ, έστειλαν οι πρόεδροι των συνταξιουχικών σωματείων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΤΑΕ της Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ