Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 28 Νοέμβρη

Νέες πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνουν την Τετάρτη 28 Νοέμβρη οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - Δημοσίου - ΟΣΕ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΤΑΕ - ΟΤΑ. Στην Αθήνα, το αγωνιστικό ραντεβού ορίστηκε για τις 10 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη, με κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οι συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες διεκδικούν ανάμεσα σε άλλα πάταξη της ακρίβειας - κατάργηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) στα είδη πρώτης ανάγκης, κατώτερη σύνταξη για όλα τα Ταμεία 1.120 ευρώ, αφορολόγητο ποσό 16.000 ευρώ, δωρεάν φάρμακα, επίδομα θέρμανσης 600 ευρώ, να αποδώσουν το κράτος και η εργοδοσία όλα τα κλεμμένα από τα Ταμεία αναδρομικά από το 1950, για τον ΟΑΕΕ να αποδοθούν τα οφειλόμενα 730 εκατ. ευρώ και να μη γίνει πράξη το ΠΔ 258/2005.

  • Την ετήσια Γενική του Συνέλευση διοργανώνει την Κυριακή 25 Νοέμβρη το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, στις 10.30 π.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος) και καλεί τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ