Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας και ο Σύλλογος Γυναικών διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής (Αραπάκη 69), εκδήλωση αφιερωμένη στον Τσε Γκεβάρα, με θέμα «Τα προβλήματα που βιώνουν σήμερα οι λαοί της Λατινικής Αμερικής». Θα μιλήσει η Αννεκε Ιωαννάτου, μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΔΑ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοέμβρη, διοργανώνει διήμερο αφιερωμένο στον Τσε Γκεβάρα, από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητας).

-- Στην Τρίπολη, την Κυριακή 25 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., στο Φιλοτεχνικό Ομιλο Τρίπολης, πραγματοποιείται σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης όλης της Πελοποννήσου, με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και πρόγραμμα δράσης των Επιτροπών Ειρήνης». Θα μιλήσουν, εκ μέρους της ΕΕΔΥΕ, ο Γρηγόρης Πετρόπουλος, οργανωτικός γραμματέας και ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και γιος του μάρτυρα και αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου, τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Ιπποκράτους και Αρχιμήδους), με θέμα «Αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων». Θα μιλήσει ο Αντώνης Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου, τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Ιωνίας 96), με θέμα «Ειρήνη και ευρωσύνταγμα». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Παμπειραϊκή Επιτροπή Ειρήνης, την Τετάρτη 28 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 185), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια, οι κίνδυνοι από τους σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων». Ομιλήτρια θα είναι η Βέρα Νικολαΐδου, γενική γραμματέας της ΕΕΔΥΕ και βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ