Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
«Δυναμώνουμε το Σύλλογό μας, τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας»

Από 28 Νοέμβρη έως 7 Δεκέμβρη οι εκλογές

Πιο αποφασιστικά για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους συνεχίζουν τον αγώνα οι σπουδαστές των δημοσίων ΙΕΚ που από την ερχόμενη εβδομάδα προχωρούν σε εκλογές στο Σύλλογό τους. Οι εκλογές θα γίνουν από 28 Νοέμβρη έως 7 Δεκέμβρη, με κάλπη που θα μεταφέρεται στα ΙΕΚ. Σήμερα, Σάββατο, πραγματοποιείται (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος) η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος καλεί τους σπουδαστές να συμμετέχουν μαζικά στο ενωτικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι «με τη συμμετοχή όλων μας σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να δυναμώσει η φωνή και η δράση του Συλλόγου, μέσα και έξω από τα ΙΕΚ, με στόχο τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας».

Στο κάλεσμά του για τις εκλογές ο Σύλλογος επισημαίνει σχετικά με τη δράση του ότι «επιδιώκουμε να αναπτύσσεται πάνω σε όλα τα ζητήματα που μας αφορούν ως νέους ανθρώπους. Για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στα ΙΕΚ, για το τι μαθαίνουμε και πώς το μαθαίνουμε. Για το εργασιακό μας μέλλον, για την κατάσταση που βιώνουμε και ως εργαζόμενοι σήμερα. Για τη διεκδίκηση ελεύθερου χρόνου και αξιοποίηση αυτού με συλλογικό τρόπο, μέσα από αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, μακριά από την εμπορευματοποίηση και την υποκουλτούρα».

Δύναμη του συλλόγου είναι η συμμετοχή των σπουδαστών σε όλες τις δραστηριότητες, που άλλωστε ήταν πλούσιες το προηγούμενο διάστημα (κινητοποιήσεις στον ΟΕΕΚ, συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την Παιδεία, στις απεργίες, το φεστιβάλ του Συλλόγου). «Ολη αυτή η δραστηριότητα, σημειώνεται στο κάλεσμα, μας δείχνει το δρόμο της συνέχειας. Αποδεικνύεται ότι ο αγώνας μας μπορεί να έχει αποτελέσματα! Ηδη, έχουμε μια πρώτη νίκη, καθώς με την κινητοποίηση που κάναμε στον ΟΕΕΚ στις 13/11 πήραμε έγγραφο που αναφέρει ότι όλες οι σημειώσεις και φωτοτυπίες πρέπει να παρέχονται δωρεάν με την ευθύνη των ΙΕΚ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ