Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Πλάνα» αναζητήσεων

Θέματα που αφορούν την πολιτική, τον πολιτισμό, την υγεία περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα του «902 TV». Σήμερα επίσης θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της ξένης σειράς «Πώς δενότανε τ' ατσάλι».

Ξεκινάμε από την εκπομπή «Φωτογραφές», η οποία θα μεταδοθεί στις 17.30. Η εκπομπή φιλοδοξεί να δώσει πληροφορίες στους τηλεθεατές για τα μέσα, τον τρόπο, την τεχνολογία που θα τους επιτρέψουν να κλείσουν στο καρέ των 35 mm ή το σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους τη δική τους αλήθεια, τη δική τους στιγμή. Μία εκπομπή για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της φωτογραφίας. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στην καλλιτεχνική φωτογραφία. Καλεσμένη της Αννας Σκαρλάτου, η φωτογράφος και τηλεοπτική σκηνοθέτης Τίτα Μπονάτσου, η οποία μιλά για τη σχέση της φωτογραφίας με την τηλεοπτική εικόνα.

Η Ειρήνη Μπαλντίδη στην εκπομπή «Εις υγείαν», που θα μεταδοθεί στις 18.00, συνομιλεί με τον Ιωάννη Στεφάνου, λοιμοξιολόγο - παθολόγο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ιό HIV/EITZ που εξαπλώνεται δραματικά σε όλο τον κόσμο και τη χώρα μας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 20.30 η ξένη σειρά «Πώς δενότανε τ' ατσάλι» με τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Οστρόφσκι.

Στις 22.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Αναζητήσεις». Μια εκπομπή που αναζητά και αναδεικνύει τη βαθύτερη ουσία των κοινωνικών και πολιτικών γεγονότων και εξελίξεων. Ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος συζητά με τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, μέλος της ΚΕ της ΚΚΕ, για το ιδεολόγημα της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας.

23.00 «Cine Plano». Κινηματογραφικές προβολές και κριτική ταινιών, φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και κινηματογραφικές ειδήσεις. Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Κώστας Σταματόπουλος σκηνοθέτης και ο Γιάννης Φραγκούλης, κριτικός κινηματογράφου. Στη σημερινή εκπομπή καλεσμένος είναι ο Νίκος Μπιλιλής, κινηματογραφιστής και ιδιοκτήτης του «Μακεδονικού Μουσείου Κινηματογράφου». Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου «Το βλέμμα του Οδυσσέα», «Αιωνιότητα και μία ημέρα» και «Το λιβάδι που δακρύζει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ