Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικές «εκδρομές» για παιδιά

Το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου προσκαλεί τα παιδιά στις «εκδρομές» - δράσεις στον κόσμο του θεάτρου.

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Αθως Δανέλλης, αρχίζει τις «εκδρομές» του στον κόσμο του Καραγκιόζη από αύριο (Σάββατο) στο Παιδικό Στέκι (Πανεπιστημίου 48) στις 18:30. Κάθε Σάββατο μια διαφορετική περιπέτεια του Καραγκιόζη, θα ταξιδεύει τα παιδιά σε απίθανα μέρη.

Μια εκδρομή στον κόσμο των παραμυθιών και της φαντασίας υπόσχονται και τα θεατρικά εργαστήρια (κάθε Παρασκευή) στο Παιδικό Στέκι. Με αφορμή τις «Ιστορίες του Νικόλα» του ταξιδευτή, στο εργαστήρι δημιουργικής κίνησης, παιδιά 5 - 9 ετών καλούνται σε ένα ταξίδι φαντασίας τους. Ιστορίες και παραμύθια απασχολούν και τα παιδιά 10 - 15 ετών που συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι. Τα παιδιά παίζουν με τις ιστορίες και μυούνται στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Το εργαστήρι δημιουργικής κίνησης, με υπεύθυνη διδασκαλίας τη Μάτα Μάρρα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή (5 - 6μ.μ.) και το θεατρικό εργαστήρι, με υπεύθυνες διδασκαλίας τις Μάτα Μάρρα και Μαριλένα Ρασιδάκη, κάθε Παρασκευή (6.30 - 8.30μ.μ.). Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: Αριστέα Χαραλαμπίδου, τηλ. 210 5288.154.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ