Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η κόρη και η «κιτρινίλα»

«

Ντόρος» επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί χτες λόγω της πρόσληψης της κόρης του κ. Μαγγίνα στον ΟΤΕ και των σχετικών αναφορών σε μερίδα του Τύπου.

Χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι «η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από το να είναι τίμια πρέπει να φαίνεται και τίμια», εν προκειμένω αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι η αγωνία και ο αγώνας ενός ολόκληρου λαού για τα ασφαλιστικά του δικαιώματα έχουν ανάγκη το «λαϊκισμό» που ορισμένοι θέλουν να εισαγάγουν στην πολιτική αντιπαράθεση.

Εν ολίγοις: Την ώρα που «ο βασιλιάς είναι γυμνός» όσον αφορά την πολιτική της ΝΔ, τα περί της θυγατέρας του κ. Μαγγίνα περιττεύουν. Θα είχαν αξία, μόνο αν αυτοί που τα επικαλούνται, υπενθύμιζαν ότι εκεί που προσελήφθη η κόρη του κ. Μαγγίνα, στον ΟΤΕ, από κοινού οι συνδικαλιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν πρόπερσι την κατάπτυστη σύμβαση για την κονιορτοποίηση των εργασιακών δικαιωμάτων αντρών και γυναικών. Πράγμα που σίγουρα δεν ενδιαφέρει τον κ. Μαγγίνα, ενδεχομένως να μην ενδιαφέρει και την κόρη του, θα έπρεπε όμως να ενδιαφέρει (έστω προσχηματικά) εκείνους που αντί άλλης «αντιπολίτευσης» ασκούν την εύκολη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τακτική της «κιτρινίλας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ