Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι σε φόντο... κίτρινο

Ντέρμπι στα κίτρινα... στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αύριο ο Αρης, φιλοξενεί την πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Κοινός παρονομαστής, για τις δύο ομάδες, η κούραση από τους αγώνες της Πέμπτης για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Πρώτη σέντρα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σκόντα Ξάνθη. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και οι ακρίτες θα προσπαθήσουν να ανασάνουν βαθμολογικά. Κυρίως πιάτο την Κυριακή, με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, αλλά κι εκείνη της Τρίπολης, ανάμεσα στον εκπληκτικό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ. Η Λάρισα φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, η Καλαμαριά παίζει με το Λεβαδειακό, Βέροια - Εργοτέλης στο ντέρμπι των ουραγών, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, ΣΗΜΕΡΑ: Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη (19.00, NET). ΑΥΡΙΟ: Απόλλων Καλαμαριάς - Λεβαδειακός (15.00), ΟΦΗ - Λάρισα (16.45, S/S), Αρης - ΑΕΚ (16.45, ΝΕΤ), Βέροια - Εργοτέλης (16.45, «Alpha»), Πανιώνιος - Ηρακλής (16.45, S/S), Ατρόμητος - Ολυμπιακός (19.00, S/S), Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (19.00, ΝΕΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ