Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Καθημερινή και μαζική δράση για την απεργία

Από τη χτεσινή εξόρμηση των ταξικών δυνάμεων στην Αθήνα
Από τη χτεσινή εξόρμηση των ταξικών δυνάμεων στην Αθήνα
Με μια μαζική εξόρμηση - πικετοφορία, εργαζόμενοι και νεολαίοι από τα ταξικά συνδικάτα της Αθήνας μετέφεραν χτες στο κέντρο της πόλης το μήνυμα του ξεσηκωμού, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία στις 12 Δεκέμβρη και την πανεργατική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10 π.μ. στην πλατεία Λουδοβίκου (ΗΣΑΠ).

Οι περιοδείες και οι εξορμήσεις συνεχίζονται αύριο στα εξής σημεία: Προαστιακός στους Αγ. Αναργύρους, WACKENHUT, Οργανισμός Δημοσιογραφικού Χάρτου, ΕΒΓΑ, ΙΚΕΑ.

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ και το Συνδικάτο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ) θα περιοδεύσουν αύριο στην TELEPERFORMANCE. Η Γραμματεία Νέων διοργανώνει επίσης κεντρική εκδήλωση για το Ασφαλιστικό στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Τρίτη, 4 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ., έξω από τα γραφεία του συλλόγου (Σαπφούς 10).

Αύριο διοργανώνονται και οι εξής συσκέψεις:

  • Το Εργατικό Κέντρο Αρτας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του.
  • Η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ, στις 7.30 μ.μ., στο ΕΚ της πόλης.
  • Η Γραμματεία Εορδαίας Κοζάνης, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Σπάρτακου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ