Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Η ... συνήθης ήττα

Χωρίς εκτός έδρας νίκη, βρίσκει τον Ολυμπιακό το τέλος του α' γύρου της Ευρωλίγκας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» στο τρίτο ταξίδι μακριά από την έδρα τους, ηττήθηκαν από τη Σιένα στην Ιταλία με 86 - 84. Η ελληνική ομάδα έφτασε μια ανάσα πριν τη νίκη. Προηγήθηκε, 1 1/2 λεπτό πριν το τέλος, με 78 - 72, ωστόσο η ευστοχία των γηπεδούχων από τα 6.25, ανέτρεψε τα δεδομένα.

  • Με μοναδικό στόχο το φινάλε του Α` γύρου να τον βρει πρώτο και αήττητο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση κορυφής του Γ` ομίλου, αφού οι Μαδριλένοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Οπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την πρώην ομάδα του χρειάζεται ιδιαίτερος σεβασμός (παρά την απουσία της από τα πρωτεία τα τελευταία χρόνια), αφού παραμένει σπουδαία ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ και τον αιφνιδιασμό.
  • Με πρόβλημα στη θέση 1, αφού ο Γιώργος Καλαϊτζής δεν ακολούθησε την αποστολή και γνωρίζοντας πως η επιτυχία θα του ανοίξει για τα καλά την πόρτα της πρόκρισης, ο Αρης κοντράρεται στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι. Μπορεί οι «κίτρινοι» του Ισραήλ να μη θυμίζουν το ισχυρό σύνολο του παρελθόντος, όμως παραμένουν ένα αξιόπιστο σύνολο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ