Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επεισόδια στην Αγία Βαρβάρα

Ελεγχος σε καταστήματα που συνοδεύτηκε από ρίψη χημικών από αστυνομικούς - όπως καταγγέλλουν κάτοικοι - έγινε χτες στην κεντρική πλατεία της Αγίας Βαρβάρας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με τους οποίους μίλησε ο «Ρ», οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή με δύο περιπολικά σε δύο συγκεκριμένα μαγαζιά στην οδό Καλαντζάκου (στο ύψος της πλατείας Ελεούσας) μετά από καταγγελίες εταιρειών ρούχων ότι πωλούν ενδύματα «μαϊμού».

Οι αθίγγανοι καταστηματάρχες τη στιγμή των ελέγχων ήρθαν στα χέρια με τους ένστολους. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και ιδιοκτήτες γειτονικών μαγαζιών. Κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών, δύο καταστηματάρχες διέφυγαν στα γύρω στενά, κάτι που έκαναν αργότερα και οι υπόλοιποι, αφού οι αστυνομικοί έριξαν δύο δακρυγόνα. Από τη ρίψη των χημικών δημιουργήθηκαν αναπνευστικά προβλήματα σε κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, πήγαν στα συγκεκριμένα μαγαζιά παρουσία εκπροσώπων των εταιρειών, βρήκαν τα καταστήματα κλειστά και παράλληλα δέχτηκαν επίθεση από περίπου 40 άτομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ