Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΒΕ - ΑΓΡΟΤΕΣ
Βήμα συντονισμού ενάντια στον κοινό αντίπαλο

Κάλεσμα συμμετοχής στις σημερινές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

Αυτοαπασχολούμενοι, μικροί επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αλλά και οι μικροί και μεσαίοι αγρότες συντονίζουν σήμερα τα αγωνιστικά τους βήματα με αυτά της εργατικής τάξης.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ για το Ασφαλιστικό καλεί τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς ΕΒΕ να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Στην Αθήνα, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στην Ομόνοια. Δεκάδες ακόμα συνδικαλιστικοί φορείς των ΕΒΕ έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στις κοινές συγκεντρώσεις με τους εργαζόμενους, επικρίνοντας την αγωνιστική αδράνεια των ηγεσιών σε ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ. Παράλληλα, έχουν ληφθεί αποφάσεις και για κλείσιμο των καταστημάτων σε κάποιες περιοχές.

Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) καλεί σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους και σε συντονισμό της πάλης τους με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις καταστροφικές συνέπειες από την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις αποφάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ