Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Σε θέση μάχης οι ταξικές δυνάμεις

Πλατιές συνδικαλιστικές συσκέψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Πέμπτη. Εξορμήσεις και περιοδείες σε όλη τη χώρα

Το σύνθημα της κλιμάκωσης δίνουν οι ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα

ΛΕΠΙΔΗΣ

Το σύνθημα της κλιμάκωσης δίνουν οι ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα
Βάζοντας ως καθήκον πρώτης γραμμής την ένταση της δουλιάς για άμεση κλιμάκωση της πάλης, μετά και την απεργιακή κινητοποίηση της περασμένης Τετάρτης, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη συνδικάτων, συνδικαλιστών και εργαζομένων, μεθαύριο Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).

Πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη διοργανώνει και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ (αίθουσα 1ου ορόφου).

Τα ταξικά συνδικάτα θα κάνουν εκτίμηση της πανεργατικής απεργίας και των μεγάλων απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ, ενώ παράλληλα θα καθορίσουν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις. Ηδη, από χτες, με αυτό το περιεχόμενο, οι ταξικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς σε όλη τη χώρα.

Η Ενωση Λογιστών Αθήνας, με ανακοίνωσή της, χαιρετίζει τους λογιστές και λογίστριες για τη μεγάλη συμμετοχή τους στην απεργία. Μαζί με το ταξικό κίνημα, σημειώνεται, «θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, για να μην περάσει η αντιασφαλιστική επίθεση, η επιδιωκόμενη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η τρομοκρατία στους χώρους δουλιάς κ.ά.». Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, σε άλλη ανακοίνωση, σημειώνει: «Η ενότητα της εργατικής τάξης και η συμμαχία της με την αγροτιά, τους ΕΒΕ, εμπόρους, μαθητές - σπουδαστές πρέπει να σφυρηλατηθεί εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης που είναι συνέχεια της πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ» σημειώνει το ΕΚ Αγρινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ