Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συστράτευση με το ΠΑΜΕ

Μήνυμα συμπαράστασης στους συνταξιούχους και εργαζόμενους της χώρας, στον αγώνα τους ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης για αφαίρεση θεμελιωδών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, στέλνουν με ανακοίνωση - υπόμνημα, που φέρει πάνω από 100 υπογραφές, λουόμενοι συνταξιούχοι που κάνουν υδροθεραπεία στα Λουτρά Αιδηψού.

Οι συνταξιούχοι λουόμενοι, που παραβρέθηκαν στη «Μικρή Βουλή» στο Αλσος της Παραλίας Αιδηψού, εξέφρασαν έντονη κριτική στα μέτρα της «κυβέρνησης της πλουτοκρατίας, με την ανοχή των υποταγμένων ηγεσιών του εργατικού συνδικαλιστικού και αγροτοσυνεταιριστικού κινήματος».

Το υπόμνημα συμπαράστασης καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι μεθοδεύει, «ανάλογα με τις επιθυμίες των βιομηχάνων, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, την κατάργηση του σταθερού χρόνου εργασίας, την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, τη διάλυση του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος. Αποφασίζουμε να ενώσουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους που συστρατεύονται με το Πανεργατικό Μέτωπο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ