Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κάθε μέρα ... «902» TV

Σήμερα Τετάρτη δε θα μεταδοθούν τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, λόγω της συμμετοχής των δημοσιογράφων του «902» στην απεργία της ΕΣΗΕΑ για το Ασφαλιστικό. Στη θέση τους θα μεταδοθούν ταινίες και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και συναυλίες.

Την Πέμπτη στις 15.00 θα προβληθεί το μεσημεριανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο με άποψη και εγκυρότητα «Κάθε μέρα στις 3». Με την Βούλα Τσιβόλα.

Στις 17.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΦΩΤΟγραφές - Φωτο-γραφη-ζωντας». Καλεσμένος της Αννας Σκαρλάτου, ο δημοσιογράφος Ντένης Αντύπας, με τον οποίο συζητά για τη φωτογραφία στην έντυπη δημοσιογραφία.

Στις 18.00 η εκπομπή «Εις υγείαν» ασχολείται με τις προοπτικές που δημιουργούνται από τη βλαστοκυτταρική έρευνα, αλλά και τα διλήμματα των γονέων για τη φύλαξη ή όχι των βλαστικών κυττάρων του επερχόμενου παιδιού τους. Το θέμα αναλύεται από τον καθηγητή Γενετικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταμάτη Αλαχιώτη. Επιμέλεια - Παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη

Στις 20.30 θα μεταδοθεί το τέταρτο επεισόδιο της πολυβραβευμένης ρωσικής σειράς «Πώς δενότανε τ' ατσάλι», η οποία στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα.

Στις 22.00 θα προβληθεί η εκπομπή «Σοσιαλισμός, η αναγκαιότητα της εποχής μας». Η εκπομπή για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, τις ανατροπές και τις αιτίες, τη σοσιαλιστική διέξοδο από τη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ