Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για παιδεραστία

Προφυλακίστηκαν χτες, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, η 33χρονη μητέρα από το Ιλιον που κατηγορείται ότι εξέδιδε τα παιδιά της, ο 42χρονος φίλος της που τα κακοποιούσε, ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ και πολιτευτής, που κατηγορείται για σωρεία βιασμών και ο 60χρονος ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε το 11χρονο κοριτσάκι. Οι τέσσερις αντιμετωπίζουν ακόμα κατηγορίες πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένης κλοπής κ.ά.

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε η γιαγιά των ανήλικων θυμάτων, στην οποία είχε δοθεί η επιμέλεια των παιδιών μετά από καταγγελία της για κακοποίηση σε βάρος του 8χρονου εγγονού της, ενώ σαν μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου ιερέα και του 83χρονου συνταξιούχου κατέθεσαν ιερείς από την ενορία στο Ιλιον, καθώς και πρώην δήμαρχος Ιλίου του οποίου δε δόθηκε το όνομά του από τις αρχές. Ο παπάς, μάρτυρας υπεράσπισης του οποίου ήταν η γυναίκα του, έβαλε το χέρι του στο Ευαγγέλιο και δήλωσε ότι δεν έχει σχέση και ότι κατηγορείται επειδή έκοψε τη συγκεκριμένη οικογένεια από το συσσίτιο.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, μία μητέρα κατήγγειλε χτες στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου πως ο 83χρονος είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της, πριν από χρόνια, στο εξοχικό που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στο Λεωνίδιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ