Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε άλλες πόλεις

Στιγμιότυπο από την προφεστιβαλική εκδήλωση στη Πάτρα
Στιγμιότυπο από την προφεστιβαλική εκδήλωση στη Πάτρα
Επίσης, αυτή τη βδομάδα, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις παρακάτω περιοχές:

  • Την Παρασκευή 15/9:

- Στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, στις 8.30 μ.μ., η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Παιδεία και τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Κώστας Μυτιληνιού, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικό συγκρότημα.

  • Το Σάββατο 16/9:

- Στην Αμφισσα, στις 8.30 μ.μ., η εκδήλωση έχει θέμα: «Παιδεία» και θα μιλήσει ο Μίλτος Βακαλόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα συμμετάσχει και ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα.

- Στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολομού, στις 8.30 μ.μ., η κεντρική εκδήλωση με θέμα: «Νέες εργασιακές σχέσεις». Θα ακολουθήσει λαϊκή βραδιά με ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα από τον Πύργο.

- Στην παραλία της Ηγουμενίτσας, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα.

- Στο Μεσολόγγι, στην πλατεία Δημαρχείου, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει η Ελένη Γεροπαναγιώτη, γραμματέας ΝΣ Μεσολογγίου της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία από τοπικό μουσικό συγκρότημα.

- Στο Μενίδι Αττικής, στον καταυλισμό Λαθέα Β`, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού ένα χρόνο μετά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ