Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Η συστηματική δουλιά φέρνει αποτελέσματα

Με στόχο την κάλυψη και υπερκάλυψη του πλάνου, στο πλαίσιο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, Δεκέμβρης 2007 -Γενάρης 2008, συνεχίζεται με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία η μάχη της οικονομικής εξόρμησης σ' όλη την Ελλάδα. Στον Πειραιά, όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος βρίσκονται καθημερινά επί ποδός και σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλιάς, διακινούν τα κουπόνια και βλέπουν να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον τελικό στόχο.

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά έχει ήδη καλύψει το 51,81% του πλάνου της. Από τις Αχτιδικές Οργανώσεις πρώτη είναι η ΚΟ Ναυτεργατών με 70,65%. Ακολουθούν: η Αχτίδα Κοκκινιάς με 53,59%, η Αχτίδα Κορυδαλλού με 53,68%, οι Δυτικές Συνοικίες με 33,73% και η Εργατοϋπαλληλική με 31,48%.

Την ίδια στιγμή η ΚΟΒ των Νησιών του Πειραιά έχει καλύψει το 116,60% του πλάνου της και των δικηγόρων το 73%.

Η μαχητικότητα, η αποφασιστικότητα, ο ενθουσιασμός και κυρίως η συστηματική δουλιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά με τα οποία δίνεται η μάχη και στις Δυτικές Συνοικίες του Πειραιά.

Χαρακτηριστικό μάλιστα της ανταπόκρισης του κόσμου και της κατανόησης της σημασίας που έχει για την οικονομική και πολιτική στήριξη του Κόμματος η οικονομική εξόρμηση, είναι, όπως μας εξήγησε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών, το γεγονός πως ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και αγοράζουν κουπόνια και άνθρωποι που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν κάποιο άλλο κόμμα, γνωρίζοντας προφανώς πως στην ουσία στηρίζουν τη δύναμή τους, τους αγώνες τους και τις διεκδικήσεις τους για καλύτερους εργασιακούς όρους, για καλύτερη ποιότητα ζωής, για διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Με δεδομένο μάλιστα πως η περιοχή αυτή αποτελείται κυρίως από φτωχογειτονιές και κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα, αποδεικνύεται πως, έστω και από το υστέρημά τους, οι εργαζόμενοι αποφασίζουν να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΚΕ.

Στόχος, τόνισε, ο Νίκος Μαυροκέφαλος, είναι η υπερκάλυψη του πλάνου και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ