Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κλήρωση στα μέτρα τους

Με συγκρατημένη αισιοδοξία υποδέχτηκαν την κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και η κυπελλούχος Βουλιαγμένη, που ήρθαν αντιμέτωποι με αντιπάλους που θεωρούνται στα μέτρα τους.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός «κλείνει πονηρά το μάτι» στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ, αφού με λίγη προσοχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα ο στόχος. Οι «πρωταθλητές» κληρώθηκαν στο «μπλε» όμιλο των προημιτελικών και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης κροατική Σπλίτσα, την ουγγρική Βαζούτας και τη γαλλική Νις. Ο πρώτος αγώνας της ελληνικής ομάδας είναι με τους Κροάτες στον Πειραιά στις 29 Γενάρη.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την ιταλική Φλωρεντία σε δυο αγώνες (εντός, εκτός), μια ομάδα που θεωρείται στα μέτρα των «μπέμπηδων» και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 29 ή τις 30 Γενάρη.

  • Συγκατοίκους στην κορυφή της βαθμολογίας απέκτησε ο Ολυμπιακός, αφού τόσο η Βουλιαγμένη όσο και τα Χανιά έπιασαν τους «ερυθρόλευκους» στο ρετιρέ. Η Βουλιαγμένη επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί της Χαλκίδας με 16-9 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα των Πειραιωτών στα Χανιά την Παρασκευή. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εθνικό με 9-8. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με 9-5, πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Εθνικός κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι. Εύκολη νίκη πέτυχε η Πάτρα στην έδρα της επί του Π. Φαλήρου με 13-7, ενώ βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Αρης που νίκησε τον Ηλυσιακό με 6-5. Τέλος, η Χίος πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Γλυφάδα με 10-8. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 8, Βουλιαγμένη 8, Χανιά 8, Παναθηναϊκός 7, Πάτρα 7, ΕΘνικός 4, Αρης 4, Χαλκίδα 3, Χίος 5, Γλυφάδα 3, Π. Φάληρο 3, Ηλυσιακός 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ