Τρίτη 22 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
Καταδίκη της Ισραηλινής βαρβαρότητας

Παράσταση διαμαρτυρίας χτες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Παλαιστίνιοι και Ελληνες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν χτες το βράδυ με κεριά, σημαίες και πανό στα χέρια έξω από την ισραηλινή πρεσβεία για να καταδικάσουν το έγκλημα που διαπράττεται στη Λωρίδα της Γάζας. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Γενικής Ενωσης Παλαιστινίων Εργατών και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Το παρών έδωσαν στην κινητοποίηση το ΠΑΜΕ, η ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ, η ΟΓΕ εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και καταγγέλλοντας τους ιμπεριαλιστές και τα σχέδιά τους στη Μέση Ανατολή. Ολοι μαζί, για παραπάνω από μία ώρα είπαν όχι στη βαρβαρότητα και φώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Μαυρίκος, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για να έχει κι αυτός τη δική του πατρίδα με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ. Είμαστε εδώ για να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε με το πιο αποφασιστικό τρόπο την πολιτική των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και του Ισραήλ που στην πραγματικότητα δολοφονούν παιδιά, αμάχους, γυναίκες, ηλικιωμένους στη Λωρίδα της Γάζας».

Ο Ερι Ζίλφο, εκ μέρους της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ, σημείωσε: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και θα 'μαστε κάθε φορά που θα χρειαστεί πλάι στους Παλαιστίνιους να παλέψουμε από κοινού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ