Τετάρτη 23 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, Γιάννης Πρωτούλης και Λιάνα Κανέλλη ΚΑΛΟΥΝ τον Υπουργό Δικαιοσύνης, να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο κανονισμός της Βουλής, αντίγραφα όλου του φακέλου, καθώς και του πορίσματος της 24/4/2007 του Εφετείου Αθηνών, το οποίο εστάλη με το αρ. πρωτ. 3/2-5-07 έγγραφο του Εφετείου στον Αρειο Πάγο (αρ. πρωτ. 263/4-5-07). Το πόρισμα αυτό αφορά την αρ. πρωτ. 3 σχετική αναφορά του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και προστασίας Δασών προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (αρ. πρωτ. 75/29-1-07).

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, πότε θα λυθεί και με ποιο τρόπο, το κτιριακό πρόβλημα του μουσικού σχολείου της Μυτιλήνης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση, η συντήρηση και η αναπαλαίωση των κτιρίων στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης, που έχουν χαρακτηριστεί από την αρμόδια Εφορία Νεοτέρων Μνημείων ως διατηρητέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ