Τετάρτη 23 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Καταδίκη της αμερικανικής επιθετικότητας

ΚΑΡΑΚΑΣ.--

Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης της Βενεζουέλας για τις δηλώσεις του επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Ελέγχου των Ναρκωτικών των ΗΠΑ (ONDCP), Τζον Γουόλτερς, που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κολομβία κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ως «μεγάλο διαμεσολαβητή» του εμπορίου κοκαΐνης...

Δηλώσεις που ενέχουν απειλές και επιθετικότητα και έχουν προκαλέσει την οργή όπως ήταν αναμενόμενο των κυβερνητικών αξιωματούχων αλλά και των πολιτικών κομμάτων της Βενεζουέλας.

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας Χόρχε Βαλέρο έλαβε εντολές, ώστε να παρουσιάσει την πρόταση καταδίκης της επιθετικότητας των ΗΠΑ ενώπιον του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών - OAS - και την καταδίκη του αρμόδιου οργάνου όσον αφορά τις ψευδείς κατηγορίες των ΗΠΑ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας - PCV και δηλώνει για άλλη μια φορά τη στήριξή του και τη συμπαράστασή του προς τον Πρόεδρο Τσάβες έναντι της επιθετικότητας των ΗΠΑ, που εκδηλώνεται με χαλκευμένες πληροφορίες στην αναζήτηση προσχημάτων επέμβασης όπως «ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ