Σάββατο 26 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ποιος θα φάει ποιον;

«Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης ανεβάζει πάνω από το 30% τη συμμετοχή του στην ΑΝΕΚ. Νέο τοπίο στην ακτοπλοΐα μετά το deal Sea Star - Grimaldi (...) με ενδιαφέρον αναμένονται κινήσεις του τρίτου ισχυρού παίχτη της αγοράς, δηλαδή της MIG που ελέγχει τις εταιρείες ATTICA και BLUE STAR» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Προπαντός φίλαθλοι...

«Ο Ανδρέας Βγενόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του για την ΠΑΕ - ΠΑΟ (...) άφησε σαφέστατες αιχμές για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (...) "διαθέτουμε πάθος και χρήματα (...) η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση είναι επιθυμία ενός μεγάλου αριθμού επωνύμων (...) μεταξύ αυτών οι κ.κ. Γιάννης Αγγελάκης, Γιάννης Αλαφούζος (...) Θόδωρος Βενιάμης (...) Γιώργος Νίκας (...) Γιάννης Πατέρας (...) Αδαμάντιος Πολέμης (...) κανένας δεν είναι τόσο παράλογος να έχει τόση έκθεση κόντρα σε μια τόσο δυνατή οικογένεια όσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη (...) όμως δε γινόταν διαφορετικά, έχουμε υποχρέωση στον Απόστολο Νικολαΐδη και στον Δομάζο (...) ουδέποτε θα ήθελα να βγάλω λεφτά από το παιδί μου. Δε μας ενδιαφέρει το οικονομικό όφελος» (το ρεπορτάζ επίσης στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

...αλλά και το χρήμα, χρήμα

«Οταν, όμως, ο άλλος δεν πουλάει, είναι απίθανο να σου δώσει ζωτικό χώρο να μπεις στο μαγαζί του με... πολυμετοχικό τρόπο, ή να σε αφήσει να αγοράζεις μετοχές μέσω αύξησης κεφαλαίου. Γιατί έτσι κινδυνεύει να βρεθεί σε ένα - δύο χρόνια στριμωγμένος σε μιαν άκρη κι εκεί που οι μετοχές του άξιζαν 100 εκατομμύρια ευρώ, να πέσουν πλέον στα 30 και κανένας να μην τις έχει ανάγκη» (ο Ν. Ασημακόπουλος στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Κοίτα εσύ την μπάλα

«Η δημόσια σφαίρα απλώς ...ποδοσφαιροποιείται. Αυτός είναι ο απόλυτος συντηρητισμός. Αυτό και το πολιτικό πρόβλημα. Η ακινητοποίηση, η οποία διασκεδάζεται με ξεσπάσματα, όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά - αλίμονο- και βίας σε ορισμένα περιβάλλοντα, που έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου» (η Π. Διαμαντάκου στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ