Πέμπτη 31 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Υπόθεση του λαού η προστασία της Πάρνηθας

Η ανάγκη να γίνει το ζήτημα της προστασίας της Πάρνηθας υπόθεση όλου του μαζικού λαϊκού κινήματος, τονίστηκε στη χτεσινή εκδήλωση που οργάνωσε η ΚΟ Ζεφυρίου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας που έχει ανακοινώσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για την προστασία της Πάρνηθας και την αντιπλημμυρική προστασία, με συγκεντρώσεις, περιοδείες, συναντήσεις με φορείς, που θα κορυφωθούν με επιστημονική ημερίδα στα μέσα του Μάρτη.

Πρώτος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Θάνος Τραβασάρος, μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις και τα αιτήματα του Κόμματος και κατήγγειλε ότι οι πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν την κύρια ευθύνη για τους εμπρησμούς των δασών.

Στην κατάσταση της Πάρνηθας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και στο βιασμό του δρυμού που είχε ξεκινήσει καιρό πριν αναφέρθηκε ο δασολόγος Αντώνης Θεοχάρης.

Ο Βαγγέλης Κορές, τοπογράφος - μηχανικός, μίλησε από την πλευρά του για την ανυπαρξία έργων υποδομής αντιπλημμυρικής προστασίας στις πόλεις γύρω από την Πάρνηθα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ