Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Σημάδια βελτίωσης

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στη β΄ φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη νίκη του 3-1 επί της Μπεϊτάρ, η εμφάνιση όμως της ομάδας αλλά και το γκολ του Χάμερ προβληματίζουν τον προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι μίλησε για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο μέρος μάς είχε κυριεύσει το άγχος. Ρισκάραμε με τον τρόπο που παίζαμε και δεχτήκαμε το γκολ. Κάναμε όμως γρήγορα το 1-1, πριν κλείσει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μου για 30΄ έπαιξαν το ποδόσφαιρο που θέλω. Πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα»

Παρά την καλή εμφάνιση όμως που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κατά διαστήματα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε μια φράση που θύμισε πολύ την περίοδο που ο Μπάγεβιτς ανέλαβε την ομάδα της συμπρωτεύουσας. «Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να βελτιώσουμε την εικόνα μας». Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και αυτό φάνηκε από τον αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Και το σύνθημα που κυριαρχεί τώρα στη Θεσσαλονίκη είναι ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ