Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Θεσσαλικό ντέρμπι

Αλλαγές επί αλλαγών για όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι για τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας, ή όπως την ξέραμε μέχρι πέρσι Β' Εθνική. Οι 16 ομάδες που συγκροτούν την κατηγορία ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το νέο πρωτάθλημα, καθώς σήμερα όλοι θέλουν τη νίκη από την πρώτη κιόλας αγωνιστική προκειμένου να αποκτήσουν ένα κάποιο προβάδισμα.

Στα Τρίκαλα η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λάρισα στο ντέρμπι της Θεσσαλίας. Η ομάδα των Τρικάλων φαίνεται ότι βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα μετά τα τελευταία παιχνίδια του κυπέλλου, ενώ στη Λάρισα η ψυχολογία είναι στα ύψη χάρη στις «ενέσεις» ηθικού του τεχνικού, Νίκου Αργυρούλη. Στη Ναύπακτο, η κινητοποίηση είναι μεγάλη καθώς η ομάδα βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Για αυτό το λόγο οι παίκτες του Γιώργου Κωστίκου θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη νέα κατηγορία. Από την άλλη, τα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών είναι πολλά για τον τεχνικό των Σερρών, Χρήστο Αρχοντίδη, που παρ' όλα αυτά ελπίζει στο θετικό αποτέλεσμα.

Η συντριβή με 5-0 από το Μαρκό έχει ταράξει τα νερά στον Απόλλωνα και τα πρόστιμα στους παίκτες έπεσαν βροχή. Ετσι το κλίμα στην ομάδα της Ριζούπολης δεν είναι και το καλύτερο, ενώ μια νίκη στο παιχνίδι με την Καλλιθέα φαντάζει σαν «σανίδα σωτηρίας» που θα ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα. Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Προοδευτική - Πανελευσινιακός, Απ. Καλαμαριάς - Παναιτωλικός, Καβάλα - Ακράτητος, Παναιγιάλειος - Αγ. Νικόλαος. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00, εκτός του Απόλλωνα με την Καλλιθέα και του αγώνα μεταξύ του Ναυπακτιακού με τον Πανσερραϊκό που θα ξεκινήσουν στις 19:00

Τέλος, την Κυριακή στον Κορυδαλλό (17:00), το Αιγάλεω υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Τους γηπεδούχους απασχολεί μόνο ο κακός εαυτός τους και όχι τόσο οι «ερυθρόλευκοι» που πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ