Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ: «Η κατάληψη του "Σκάι" από συνδικαλιστές του ΚΚΕ δεν ήταν πρωτοφανής (...) ήταν η φυσική εξέλιξη της ανομίας που - στο όνομα της "επανάστασης" - κυριαρχεί στον τόπο. Είναι συνέχεια της ταλαιπωρίας που υφίστανται 4 εκατ. άνθρωποι, επειδή μερικές εκατοντάδες μέλη του ΚΚΕ κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική στο κέντρο της Αθήνας (...) αν κάποιος ζητήσει την εφαρμογή των νόμων για τα επαναστατικά αυτά χάπενιγκ, τότε έχουμε "φασιστική εκτροπή". Κυρίως έχει να κάνει με το ιδεολογικό πραξικόπημα που επιτυχώς διέπραξε η Αριστερά σ' αυτόν τον τόπο. Κατόρθωσε να θεωρείται η αριστερή παρανομία δίκαιη και η δεξιά παρανομία εκτροπή (...) η μεγαλύτερη νίκη της Αριστεράς είναι το περίεργο μονοπώλιο της πολιτικής ηθικής που μεταπολιτευτικά της έχει αποδοθεί (...) επειδή μαρτύρησε από το μετεμφυλιακό κράτος, πέρασε και την άποψη ότι έχει αγιοποιηθεί» (ο Π. Μανδραβέλης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΜΙΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ: «Η δισκογραφική βιομηχανία στην Ελλάδα εξακολουθεί να καταγράφει μείωση πωλήσεων εξαιτίας της αλματώδους ανάπτυξης των πειρατικών μουσικών cd (...) η πειρατεία στη μουσική αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα πάνω από το 50% της διακίνησης τόσο διεθνούς όσο και του εγχώριου ρεπερτορίου» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ: «Η ακρίβεια που τους τελευταίους μήνες έχει αναγορευτεί σε υπ' αριθμό ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, απασχόλησε την Κυβερνητική Επιτροπή η οποία ενέκρινε μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων και δράσεων που στόχο έχουν την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων της αγοράς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρ. Φώλιας» (το ρεπορτάζ επίσης στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ