Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Κλίμα τρομοκρατίας από τη ΔΑΚΕ

Την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας, από ομάδα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Δήμου Αθήνας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, χτες το πρωί, κατά την έναρξη της περιοδείας κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαυρίκο μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, στους εργαζόμενους της διεύθυνσης Κηποτεχνίας και Πρασίνου του Δήμου Αθήνας, «ομάδα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ παρενέβησαν με φωνές και απειλές και απαίτησαν να απομακρυνθεί το τηλεοπτικό συνεργείο του 902, που συνόδευε την αντιπροσωπεία του Κόμματος».

Οπως αναφέρεται στην καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης, «ο πραγματικός στόχος τους ήταν να μην ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τις θέσεις του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό». Και τονίζει: «Κάνουμε καθαρό ότι η προσπάθεια να εμποδιστεί η δράση του ΚΚΕ, η επαφή του με τους εργαζόμενους και το λαό, θα πέσουν στο κενό».

«Καλούμε τους εργαζόμενους», καταλήγει η καταγγελία, «στο Δήμο Αθήνας να αποκρούσουν στο μέλλον τέτοιες ενέργειες, να μην επιτρέψουν να καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας, να παλέψουν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανατροπή της αντιλαϊκής, αντεργατικής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ