Σάββατο 16 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση - ενόψει των δικηγορικών εκλογών 24 και 25 Φλεβάρη - πραγματοποιεί η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων Αθήνας» στις 20 Φλεβάρη, στις 2.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Εσπέρια Παλλάς», οδός Σταδίου 22. Η Αγωνιστική Συμπαράταξη με υποψήφιο πρόεδρο τον Μανώλη Κοκκινάκη αποτελεί συνέχεια και σύμπραξη της παράταξης «ΔΑΣ - Μαχόμενοι Δικηγόροι» και της «Κίνησης Νέων και Ασκούμενων Μαχόμενων Δικηγόρων».

Οπως αναφέρει στο πρόγραμμά της, εκπροσωπεί τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους μαχόμενους δικηγόρους μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, τους νέους και τις γυναίκες που συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από τις κυρίαρχες παρατάξεις αλλά ούτε και από εκείνους τους υποψήφιους που ξεπήδησαν μέσα από τις κυρίαρχες παρατάξεις και τώρα εμφανίζονται με το μανδύα του ανεξάρτητου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ενόψει των δικηγορικών εκλογών, διοργανώνει η Νέα Αγωνιστική Κίνηση Δικηγόρων Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 18 Φλεβάρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ: Σήμερα στις 11 το πρωί στη μητρόπολη Αθηνών, γίνεται η τελετή ενθρόνισης του νέου αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Θα ακολουθήσουν ανάμεσα σε άλλους, προσφωνήσεις ιεραρχών και του υπουργού Παιδείας Ε. Στυλιανίδη. Το νέο αρχιεπίσκοπο θα προσφωνήσει ο πρωτοσύγκελος Θ. Συνοδινός. Θα παραβρεθούν, οι προκαθήμενοι των αυτοκεφάλων Εκκλησιών και αντιπροσωπείες όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ