Σάββατο 16 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ: Με αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων από 1η Μάρτη στους 1.200.000 ασφαλισμένους του Δημοσίου απειλεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), με ανακοίνωσή του. Ο ΠΦΣ καταγγέλλει ότι ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), σε πολλές περιοχές της χώρας, δεν έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς του προς τα φαρμακεία για περισσότερους από πέντε μήνες.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι καθαρίστριες και οι καθαριστές που απασχολούνται στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους (Γενάρης) από τον εργολάβο (Γκιώνης) που τις απασχολεί. Μαζί με το συνδικάτο τους, τη Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ και τη στήριξη της Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ Πολυτεχνείου και της ΠΚΣ, δίνουν τη μάχη για να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας και να εφαρμοστεί πλήρως η κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των καθαριστριών.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Για νέες κινητοποιήσεις προετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στη δημοτική επιχείρηση του Δήμου Νέου Ηρακλείου που έχει ως αντικείμενο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς για άλλη μια φορά έχουν μείνει απλήρωτοι από δύο μέχρι και τρεις μήνες. Τον προηγούμενο Νοέμβρη οι εργαζόμενοι είχαν πραγματοποιήσει πολυήμερες κινητοποιήσεις για τον ίδιο λόγο, απαιτώντας, ταυτόχρονα, το κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων και το πέρασμα των εργαζομένων και των υπηρεσιών στο δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ