Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Φινάλε την Πέμπτη στο 1ο Ανοιχτό Τουρνουά της ΚΝΕ

Αθλητισμός και εκπαίδευση συμβαδίζουν. Εκπαίδευση, όμως, που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει όπως αναφέρει και η αφίσα της ΚΝΕ
Αθλητισμός και εκπαίδευση συμβαδίζουν. Εκπαίδευση, όμως, που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει όπως αναφέρει και η αφίσα της ΚΝΕ
Την ερχόμενη Πέμπτη 28 Φλεβάρη (Πατησίων 252, 1ος όροφος και ώρα 18.00) θα παιχτεί ο 7ος και τελευταίος γύρος του 1ου Ανοιχτού Τουρνουά που διοργάνωσε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

Είναι ένα ξεκίνημα της ΚΝΕ και προς το πνευματικό άθλημα του σκακιού, με ποικίλες εκδηλώσεις (Διαλέξεις πρωταθλητών, Σιμουλτανέ, αναφορές στους Παγκόσμιους αλλά και στους Ελληνες πρωταθλητές κ.ά.).

Μερικά αποτελέσματα του 5ου γύρου: Σαχμπατζής - Ταξείδης 1-0, Γιαννάς - Κουκίδης ισοπαλία, Μανίτσαρας - Μπανέ Λεντιόν 1-0, Σκουφάς - Ηλιάδης 0-1, Κωστόπουλος - Καρούτζος 0-1, Κακλαμάνος - Μπιτσάκος 1-0, Αρχολέων - Παναγόπουλος 0-1. Ο Γιάννο Μαρσέλ ήταν ελεύθερος από αγώνα, ενώ αναβλήθηκαν (με την ευκαιρία να υπογραμμίσουμε εδώ, ότι όλες οι αναβολές και εκκρεμότητες, πρέπει να διεξαχθούν πριν τον τελευταίο γύρο της Πέμπτης 28-2-08), οι παρτίδες των Καλλέργη - Διατσίντο Ηλ. και Πολέμη - Φειδάκη Ελένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ