Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Α' ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου (Καρδίτσης 2). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «DULAC» στις 7 μ.μ. με ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ορφέας». Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους) από την αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βίλα Στέλλα» στο Ν. Ηράκλειο. Θα μιλήσει η Ελ. Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την κομματική οργάνωση Κέντρου Αιγάλεω, στα γραφεία συνταξιούχων ΤΕΒΕ (πλατεία Ειρήνης). Θα μιλήσει ο Γ. Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Θα μιλήσει ο Σ. Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Κ. Πεδιάδος της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις Αρχάνες, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στις 6.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Σέκλιζα της Καρδίτσας, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ματαράγκα Καρδίτσας, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στο καφενείο Μπλίκα. Θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Μωραΐτης.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ