Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταψήφιση από ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ

Οι τοποθετήσεις του προέδρου του ΔΗΚΚΙ

Δημήτρη Τσοβόλα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΝ Φ.Κουβέλη, έδωσαν το στίγμα των υπόλοιπων δυο κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Εντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, κάνοντας λόγο για προϋπολογισμό «στήριξης των δυνάμεων της αποδιοργάνωσης της παραγωγικής οικονομίας και αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας», προσθέτοντας παράλληλα ότι «είναι προεκλογικός και περιέχει μεγαλύτερες ωραιοποιήσεις της δυσάρεστης κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας μας πίσω από την υποκριτική ευημερία κάποιων αριθμών».

Στη συνήθη λογική των «εναλλακτικών όρων ένταξης της χώρας στην Οικονομική και Νομισματική Ενωση», κινήθηκε η παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Συνασπισμού Φώτη Κουβέλη. Οπως χαρακτηριστικά επισήμανε «η χώρα θα ενταχθεί στην ΟΝΕ. Δεν είμαστε αντίθετοι με αυτή την ένταξη. Είμαστε κατηγορηματικά όμως αντίθετοι με την κατανομή του κόστους και των βαρών για την ένταξη. Οι εργαζόμενοι φορτώθηκαν το βάρος των θυσιών για τη σταθεροποίηση της οικονομίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ