Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Περιοδεία στο εργοτάξιο του Βιοτεχνικού Πάρκου

Στο εργοτάξιο του μεγάλου υπό ανέγερση βιοτεχνικού πάρκου στην περιοχή της Θέρμης, περιόδευσε χθες αντιπροσωπεία της ΚΟΘ του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί η Οργάνωση Θεσσαλονίκης του Κόμματος προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις θέσεις και την εκλογική διακήρυξή του. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Γιάννης Κατσαρός, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΚΟΘ και της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι 15 οικοδόμοι του εργοταξίου συγκεντρώθηκαν με προθυμία για να ακούσουν την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και να συζητήσουν τα πιεστικά προβλήματα του κλάδου τους και την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα. Στους συγκεντρωμένους εργάτες μίλησε ο Γιάννης Κατσαρός που αναφέρθηκε σε ορισμένες σοβαρές πλευρές των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι που επηρεάζουν αρνητικά τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και τόνισε την ανάγκη για μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των τμημάτων της εργατικής τάξης και αγωνιστική αντιμετώπιση των αντιλαϊκών σχεδίων και πολιτικών.

Αναφέρθηκε ακόμα στα συγκεκριμένα προβλήματα του κλάδου και απάντησε σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των εργατών, στη διάρκεια της φιλικής συζήτησης που ακολούθησε, ενημερώνοντάς τους με συντομία και σαφήνεια για την πολιτική του ΚΚΕ για έξοδο από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ