Τετάρτη 12 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Μεσάνυχτα...

Τζεφ Μπρίτζες και Τζέιν Φόντα στο «Επόμενο πρωινό»
Τζεφ Μπρίτζες και Τζέιν Φόντα στο «Επόμενο πρωινό»
Δεν υπάρχουν απόψε στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών αξιόλογες και ενδιαφέρουσες ταινίες. Ξεχωρίζουμε δύο από τις οποίες η μία θα μεταδοθεί τα ...ξημερώματα.

To αστυνομικό θρίλερ, σκηνοθετημένο από τον Σίντνεϊ Λιούμετ «Επόμενο πρωινό», θα μεταδοθεί από το STAR στις 03.30. Μετά από μια νύχτα κραιπάλης, η Αλεξ Στέρνμπεργκεν, ηθοποιός και αλκοολική, ξυπνά στο κρεβάτι μιας πολυτελούς σοφίτας δίπλα σ' ένα ...πτώμα! Χωρίς να θυμάται τίποτα από την προηγούμενη νύχτα και μέσα στον πανικό της, η Αλεξ φεύγει από τη σοφίτα και καταφθάνει στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες με σκοπό να εγκαταλείψει την πόλη. Ανήμπορη να βρει εισιτήριο και χωρίς πολλά χρήματα πάνω της, η Αλεξ κάνει οτοστόπ για να επιστρέψει στο Λος Αντζελες και πέφτει πάνω στον Τέρνερ Κένταλ, πρώην αστυνομικό και αλκοολικό. Ενώ αρχικά η απελπισμένη κοπέλα είναι καχύποπτη απέναντι στον Τέρνερ, σταδιακά συνειδητοποιεί πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί για να απαλλαγεί από τον εφιάλτη της και να ανακαλύψει την αλήθεια... Ατμοσφαιρικό θρίλερ και εξαιρετική ερμηνεία από την Τζέιν Φόντα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζεφ Μπρίτζες και Ραούλ Τζούλια.

«Πυροσβεστικός σταθμός 49», περιπέτεια του Τζέι Ράσελ. Ο Τζακ εργάζεται ως πυροσβέστης σε έναν πυροσβεστικό σταθμό της Βαλτιμόρης. Σε μια δύσκολη αποστολή, θα βρεθεί εγκλωβισμένος σε ένα κτίριο, τυλιγμένο στις φλόγες, έτοιμο να καταρρεύσει. Οσο ο αρχηγός και μέντοράς του Μάικ συντονίζει τις προσπάθειες για διάσωσή του, ο Τζακ ανακαλεί στη μνήμη του αγαπημένα πρόσωπα και γεγονότα - σταθμούς της ζωής του. Η αίσθηση του καθήκοντος δεν τον άφησε να απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές και τη σχέση του με τη γυναίκα του και τώρα κινδυνεύει να πεθάνει. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Τζακ αναθεωρεί όλη του τη ζωή (ΝΕΤ 23.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ