Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Πολύπλευρο ενδιαφέρον

Με τρεις, άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις «ανοίγει» σήμερα η αυλαία στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Στη σέντρα - από τους τρεις προπορευόμενους - θα βρεθεί ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Ατρόμητο (19.00, ΝΕΤ).

Οι «ερυθρόλευκοι» - στην πρεμιέρα του Σεγκούρα ως υπηρεσιακού προπονητή - θέλουν πάση θυσία τη νίκη και δε σκέφτονται τίποτα άλλο. Οι συνθήκες είναι «περίεργες» (αλλαγή προπονητή, αυξημένη πίεση) και αποτελεί ερωτηματικό η ανταπόκρισή τους. Οποιαδήποτε γκέλα θα τους απομακρύνει (το πόσο εξαρτάται από τ' αποτελέσματα ΠΑΟ και ΑΕΚ) από τη μάχη για τον τίτλο και θα «βαρύνει» πολύ το κλίμα. Και σ' αυτό ποντάρει ο - πάντα υπολογίσιμος - Ατρόμητος, που προσβλέπει να επαναλάβει την επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης.

Η αρχή των παιχνιδιών γίνεται με το ντέρμπι των ουραγών, μεταξύ Εργοτέλη και Βέροιας (16.45, ΑΛΦΑ). Προφανέστατα κάθε βαθμός που θα κερδηθεί ή θα χαθεί, έχει τη δική του καθοριστική σημασία. Στην απέναντι πλευρά του γεωγραφικού χάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Στην 19η αγωνιστική της Β' Εθνικής, το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αγροτικός Αστέρας - Καλαμάτα (15.00, ΕΤ-3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.30): ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός, Θρασύβουλος - Αιγάλεω, Εθνικός Αστέρας - Καστοριά, Αγιος Δημήτριος - ΑΣΚ Ολυμπιακός, Πανθρακικός - Ιωνικός, Καλλιθέα - Χαϊδάρι, Κέρκυρα - Εθνικός, Πανσερραϊκός - Ηλυσιακός.

Σήμερα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, διεξάγονται (15.30) οι αναμετρήσεις: Βύζας - Αιολικός (14.30), Παναιγιάλειος - Αίας Σαλαμίνας, Αχαρναϊκός - Ατσαλένιος, Ρόδος - Κορωπί, Κόρινθος - Θύελλα Πατρών, Αστέρας Ρεθύμνου - Θήβα, Παναχαϊκή - Μεσσηνιακός, Παναιτωλικός - Διαγόρας, Ηλιούπολη - Φωστήρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ