Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Αγγλική υπόθεση

Η αγγλική μονομαχία, που ούτως ή άλλως ήταν αδύνατον να αποφευχθεί, γίνεται μεταξύ της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ και ξεχώρισε από τη χτεσινή κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τα άλλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξαναβρεί στο δρόμο της τη Ρόμα, με τους Ρωμαίους να αναζητούν ρεβάνς για την περσινή... εφτάρα. Η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την έκπληξη της διοργάνωσης Φενέρμπαχτσέ, ενώ η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε.

Συνοπτικά τα ζευγάρια αλλά και το διασταύρωμα στους ημιτελικούς είναι: Αρσεναλ - Λίβερπουλ (1), Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2), Σάλκε - Μπαρτσελόνα (3), Φενέρμπαχτσέ - Τσέλσι (4). Πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1 και 2 Απρίλη και οι επαναληπτικοί στις 8-9 Απρίλη. Ημιτελικοί: Νικητής 1 - Νικητής 4, Νικητής 2 - Νικητής 3.

  • Η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Χετάφε (1) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της φάσης των οκτώ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Λεβερκούζεν - Ζενίτ (2), Ρέιντζερς - Σπόρτιγκ (3), και Φιορεντίνα - Αϊντχόβεν (4). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 και 10 Απρίλη. Ημιτελικά: Νικητής 1 - Νικητής 2, Νικητής 3 - Νικητής 4.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ