Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου, αύριο Κυριακή 16 Μάρτη στις 11 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Αγ. Αντώνης), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια». Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου, τη Δευτέρα 17 Μάρτη στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν. Θα μιλήσουν ο Αντ. Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα, και η δημοσιογράφος Αννα Μπαλή.

Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου, την Τετάρτη 19 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εθνική άμυνα και εξωτερική πολιτική της Ελλάδας», με ομιλητή τον Αντ. Κακαρά, αρχιπλοίαρχο ε.α. μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, την Παρασκευή 21 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια», όπου θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ