Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραλειπόμενα

Χωρίς κεντρικό θέμα συζήτησης, ο καθένας από τους συμμετέχοντες - σημειώνουμε πως δεν πρόκειται για εκλεγμένους - μπορεί να ζητήσει το λόγο και να μιλήσει για όποιο θέμα επιθυμεί. Η σύσκεψη δε θα καταλήξει σε κάποια απόφαση.

* * *

Απ' όλα είχε ο μπαξές. Στον περίγυρο της αίθουσας όπου διεξάγεται η σύσκεψη ήταν άπαντες παρόντες οι εκπρόσωποι της «πολύχρωμης», «πολύβουης» «αριστεράς». Τα φυλλάδια σε αφθονία. Σ' ένα απ' αυτά, μιας κίνησης η οποία δηλώνει ότι «παλεύει αλληλέγγυα με τον ΣΥΡΙΖΑ», διαβάσαμε: «οι σύντροφοι της ηγεσίας του ΣΥΝ, κατ' αντανάκλαση των σοσιαλδημοκρατικών ιδεών του κειμένου θέσεων του 5ου συνεδρίου του κόμματος, με τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις τους όλο και πιο ανοιχτά, υιοθετούν σύγχρονα μοντέλα διαχείρισης του καπιταλισμού». Και σαν να μην έφτανε αυτό παρακάτω γράφουν και για κοινωνικοποίηση, εργατικό έλεγχο, συντριβή του κράτους κ.ά. Πιπέρι στη γλώσσα...

* * *

Στο πλαίσιο αυτής της τόσο ευρύχωρης αριστεράς, που συναντιέται στο ΣΕΦ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», χώρος υπήρχε και για το περιοδικό «Μεταρρύθμιση» που διακινούνταν δωρεάν. Στο πρωτοσέλιδό του διαβάζουμε: «Συνέδριο ΠΑΣΟΚ, αναζητώντας το νήμα», «Συνασπισμός, απέναντι σε μια νέα εποχή» και «ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη μέρα». Γράφουν Αλευράς, Αντωνίου, Αποστολάκη, Βερελής, Διαμαντοπούλου, Μπεγλίτης, Παπουτσής, Ρέππας, Σκανδαλίδης, Μπίστης, Λαφαζάνης, Μαργαρίτης και λοιπές... δημοκρατικές δυνάμεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ