Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Γερό τεστ

Με ένα διεθνή αγώνα υψηλού επιπέδου κορυφώνεται αύριο στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής ενόργανης γυμναστικής των ανδρών, αλλά και της αντίστοιχης των εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λωζάνης (8-11 Μάη). Οι Ελληνες πρωταθλητές θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε μια τετραεθνή συνάντηση, απέναντι στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες ανδρών από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει το δεύτερο και τελευταίο ομαδικό τεστ για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων ανδρών και εφήβων, αφού είχε προηγηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ίδιο γυμναστήριο, τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα.

Από ελληνικής πλευράς, την πεντάδα των ανδρών θα αποτελέσουν οι Βλάσης Μάρας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Βασίλης Τσολακίδης, Δημήτρης Μαρκούσης και Μιχάλης Δουλκερίδης, ενώ στους εφήβους θα αγωνιστούν οι Λευτέρης Κοσμίδης, Σταύρος Κέκελος, Κώστας Καραντώνας, Λευτέρης Πετρούνιας και Παναγιώτης Καδδάς. Επιπλέον, θα πάρει μέρος μία μεικτή πεντάδα, αποτελούμενη από τρεις άνδρες (Κώστας Μπαρμπάκης, Γιάννης Ζαχαριάδης, Χαράλαμπος Καϊλίδης) και δύο εφήβους (Βασίλης Κόλλιας, Γιώργος Γεωργιάδης), οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Απών από τη συνάντηση θα είναι για προληπτικούς λόγους ο Χρήστος Λυμπανοβνός, που αντιμετωπίζει ελαφρύ τραυματισμό στον καρπό. Επιπλέον, θα λείψει λόγω προβλήματος στον ώμο ο Ξενοφών Κοσμίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ευρωπαϊκό, επειδή έχει χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. «Αυτό θα είναι το τελευταίο ομαδικό τεστ που θα μετρήσει σημαντικά για τον καταρτισμό των Εθνικών ομάδων, παρότι η τελική επιλογή θα γίνει έπειτα από τις συμμετοχές των αθλητών σε διεθνή γκραν πρι μέσα στον Απρίλιο», τόνισε ο υπεύθυνος προπονητής της Εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ράφτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ