Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συγκέντρωση χτες, πανοικοδομική απεργία στο νομό την Τετάρτη

Με μια δυναμική συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους του Πύργου απάντησαν χτες οι εργαζόμενοι και ο λαός της Ηλείας στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Γιώργου Ηλιόπουλου, στελέχους του ΚΚΕ και προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας από τραμπούκους μεγαλοεργολάβου της περιοχής, που ανησύχησε από την παρουσία της απεργιακής φρουράς του συνδικάτου στο εργοτάξιό του.

Με κεντρικό σύνθημα «Η τρομοκρατία δε θα περάσει», οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν πως κάθε απόπειρα εκφοβισμού του κινήματος θα παίρνει αποφασιστική απάντηση και θα πέφτει στο κενό. Ενώ από τη διαδήλωση δεν έλειψαν και συνθήματα καταδίκης της νέας κατάπτυστης Συλλογικής Σύμβασης, όπως «Ενα ευρώ μας 'δωσαν γι' αυξήσεις και οι ξεπουλημένοι, σου λεν μ' αυτά να ζήσεις».

Νωρίτερα, στη συγκέντρωση μίλησαν ο Τάκης Στρούζας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος της Γραμματείας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Οι κινητοποιήσεις ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία συνεχίζονται την ερχόμενη Τετάρτη 2 Απρίλη με πανηλειακή πανοικοδομική απεργία και συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία του ΟΤΕ στον Πύργο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ