Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ μέσα στο λαό

Αλέκα Παπαρήγα: Το κύριο βάρος των εξελίξεων βρίσκεται στον τόπο δουλειάς και κατοικίας, στο χωράφι, στους χώρους που σπουδάζει η νεολαία, εκεί υπάρχει η πραγματική αντιπαράθεση ανάμεσα στην πλειοψηφία του λαού και τους κεφαλαιοκράτες

  • Το κέντρο των εξελίξεων δεν είναι η Βουλή. Εκεί υπάρχει η γελοιογραφία της πολιτικής αντιπαράθεσης, χάνεται η πραγματική αντιπαράθεση που υπάρχει μέσα στην κοινωνία. Η γραμμή αντιπαράθεσης για το ΚΚΕ είναι ή με τα μονοπώλια, ή με το λαό. `Η με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, όπως είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, άλλοι διεθνείς οργανισμοί, ή με το λαό. Σε αυτή τη διαχωριστική γραμμή καλεί το λαό σε συσπείρωση, σε συμμαχία και πάλη.
  • Το ΚΚΕ θα κάνει μια νέα πορεία προς το λαό, με επίκεντρο και τις θέσεις του για τα άμεσα προβλήματα και για τα προβλήματα που τρέχουν, αλλά και για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, την εναλλακτική πρόταση εξουσίας, μακριά και πέρα από τους ψεύτικους ανταγωνισμούς και την ψεύτικη αντιπολίτευση, που κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην άγρια πολιτική της ΝΔ.

ΣΕΛ.  7   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ