Τρίτη 8 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Σοκαρισμένοι» υποκριτές...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΚΟΜΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ δηλώνουν διάφοροι για το θέμα των αντι-ντόπινγκ ελέγχων στην Εθνική ομάδα της άρσης βαρών. Εντάξει ...μπορούν τώρα να κλείσουν το στόμα τους.

Για να σοκαριστούν όμως ακόμη περισσότερο τους λέμε ότι υπάρχουν εταιρείες που «λαδώνουν» δημόσιους λειτουργούς, επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν καθώς και κοινοτικά κονδύλια που δε διανέμονται με διαφάνεια.

Επίσης, υπάρχουν «μίζες» στις εξοπλιστικές δαπάνες, ρεμούλες ιδιωτών στα δημόσια έργα, ανεξέλεγκτα προϊόντα στις εταιρείες τροφίμων, ρουσφέτια στους διορισμούς στο δημόσιο, προαγωγές χωρίς αντικειμενικά κριτήρια.

Συγκεκριμένα, στα ...του αθλητισμού: Υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ των ΠΑΕ και των κυβερνήσεων, παρεμβάσεις των «χορηγών» σε αθλητικά θέματα, σκοτεινές συναλλαγές με τους «μάνατζερ» των αθλητών.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Αθλητισμό: Υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα πολυεθνικών πίσω από κάθε διοργάνωση, παίζονται ενίοτε πολιτικά παιγνίδια και πολλοί αθλητές έχουν «πίσω» τους ολόκληρα επενδυτικά σχήματα.

Ελπίζουμε να μην ...πάθουν τίποτε με όλα αυτά (που φυσικά διαβάζουν για πρώτη φορά).

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι το ...αγαπημένο τους παιγνίδι (και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) όταν είναι στην αντιπολίτευση: Να παίζουν την ...κυβέρνηση.

Ετσι λοιπόν μας ανακοίνωσε και το ΠΑΣΟΚ τους «πολιτικούς εκπροσώπους» του ανά τομέα. Κάτι σαν ...υπουργείο Αντιπολίτευσης.

Τον Βενιζέλο ...ειδικά τον έκαναν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Τώρα η θέση του Σκανδαλίδη (είναι υπεύθυνος για τον «διάλογο με την αριστερά») δεν ξέρουμε σε ποιο υπουργείο αντιστοιχεί.

Ποιος ξέρει, μπορεί στα σενάρια ευρύτερων κυβερνητικών συνεργασιών που απεργάζονται να υπάρχει και ...«υπουργείο αριστεράς».


Γρηγοριάδης Κώστας

Ισως ως ένας χώρος για να συζητούν «ιδεολογικά θέματα της αριστεράς» όσο θα ασκούν δεξιά πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ