Παρασκευή 18 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παραστάσεις - «Σύστημα Αθήνα»

Το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού του υπουργείου Πολιτισμού, διοργανώνει (14-18/5) το «Σύστημα Αθήνα», θεσμό που επιδιώκει την επικοινωνία της ελληνικής με τη διεθνή θεατρική δημιουργία. Φέτος ο θεσμός θα παρουσιάσει επιλεγμένες παραστάσεις της χειμερινής περιόδου 2007-2008, σε εκπροσώπους ξένων θεάτρων και θεατρικών φεστιβάλ.

Την επιτροπή επιλογής των παραστάσεων αποτελούν οι: Ιωαννίδης Γρηγόρης, Καββαθάς Διονύσης, Καλτάκη Ματίνα, Καμαρωτός Δημήτρης, Κατερίνα Κοσκινά, Πασχάλης Στρατής, Πατσαλίδης Σάββας, Πετάση Ελένη, Τσατσούλης Δημήτρης, Τσεκούρα-Ευθυμίου Ντένη.

Οι παραστάσεις (βασικές και αναπληρωματικές) που επιλέχθηκαν είναι οι εξής (αλφαβητικά): «Αηδίασμα», «Αίμα κακό», «ΑΩ», «Βυσσινόκηπος», «Ενας στους δέκα », «Ερωτευμένη νεκρή», «Η ήμερη», «Θείος Βάνιας», «Less», «Λεωφορείο ο Πόθος», «Λιωμένο βούτυρο», «Μεταμορφώσεις», «Mademoiselle Julie», «Νεκρή φύση σε χαντάκι», «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος δράκος», «Ορλάντο», «Ποιος είναι ο κύριος Κέλερμαν και γιατί λέει όλα αυτά τα βρωμερά πράγματα για μένα;», «Πλαστελίνη», «Στάλιν, μια συζήτηση για το ελληνικό θέατρο», «Στο βυθό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ