Παρασκευή 2 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2008
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Καταδίκασαν τους εργατοπατέρες

Από τη Χαλκίδα, το Αλιβέρι και την Ιστιαία στην Εύβοια, τη Θήβα και τη Λιβαδειά στη Βοιωτία, τη Λαμία στη Φθιώτιδα και την Αμφισσα στη Φωκίδα όπου έγιναν οι ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες (Αλιβέρι και Λαμία) η εργατική τάξη, μαζί με τη νεολαία έστειλαν το μήνυμα!

Οτι «απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση, βασισμένοι στην πείρα μας, οι εργαζόμενοι, έχουμε καθήκον να οικοδομήσουμε το δικό μας μέτωπο αντίστασης και διεκδίκησης, με βάση τις πραγματικές ανάγκες. Να αντιπαλέψουμε την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που υπηρετεί τα συμφέροντα των καπιταλιστών, να γυρίσουν την πλάτη στον ΣΥΝ που έχει ταχτεί υπέρ της κοινωνικής συναίνεσης που αφοπλίζει το εργατικό κίνημα και αποπροσανατολίζει τους εργαζόμενους.

Να καταδικαστούν οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και Εργατικά Κέντρα, που είναι φορείς υποταγής της εργατικής τάξης στις επιδιώξεις του κεφαλαίου», όπως τόνισε ο κεντρικός ομιλητής, στη συγκέντρωση στην παραλία της Χαλκίδας Β. Μαγκόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων.

Μέρα απεργίας για την εργατική τάξη, δεν τη σεβάστηκε η εργοδοσία - με τις πλάτες της κυβέρνησης και του νομάρχη Εύβοιας - του Σούπερ Μάρκετ αλυσίδας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» στη Νέα Αρτάκη, που κάτω από το πρόσχημα της «τουριστικής περιοχής» θέλησε να λειτουργήσει (υπό την «ομπρέλα» και της αστυνομίας) και χρειάστηκε η παρέμβαση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ